Hvor kan man se tv serier gratis på nettet? (f.eks: frustrerte fruer og kongen av queens)

5 svar 0 Rapporter

Teres
22. mai 2009 kl. 12.56


Kim Andre svarte
22. mai 2009 kl. 14.08
http://www.ch131.com/ http://www.sidereel.com Skal ha de fleste serier :) ch131 har som regel mer en sidereel Håper det hjalp :)

1 kommentarer 0 Rapporter

Jasmin J. Amor kommenterte
Den jeg bruker er 1channel.ch Versjonen "sockshare" og "putlocker" er best! og ingen virus ;)

Sindre svarte
22. mai 2009 kl. 15.29
Ingenplass.. Kansje finner du men det blir vanskelig å finne. Det beste er TORRENTS... Alt av serier finner du på Piratebay. Om det er ulovelig å laste ned tv-serier gidder jeg ikke tenke på. Er det ulovelig å laste ned serier fra nett er det like ulovelig å ta dem opp på HD også.

Ingen kommentarer 0 Rapporter


Kit svarte
22. mai 2009 kl. 22.34
http://www.sidereel.com/_home - søk opp ønsket tv serie, trykk på navn - sesong - episode. Trykk på "search results". Du vil da få opp en rekke linker til diverse nettsteder hvor du kan se den ønskede episoden. Ikke alle sidene er like bra, og ikke alle fungere fra Norge. Min erfaring er at Megavideo fungerer best, du slipper feks japansk/kinesisk teksting osv. En svakhet med megavideo linkene er det at etter å ha sett feks 2 episoder av frustrerte fruer, har du brukt opp din tid for en stund, og må vente ca. 50-70 minutter for å se neste. Men som et alternativ til nedlasting av torrents, så er det er bra side!

Ingen kommentarer 0 Rapporter


Anonym svarte
23. mai 2009 kl. 21.15
Ja, det kan du. På http://www.watchtvsitcoms.com/tvshows.html kan du se mange forskjellige TV-serier, for eksempel Frustrerte Fruer, Sex og singelliv, Gossip Girl og Family Guy. Du kan se 72 minutter av gangen, deretter må du vente i ca. en time før du kan se mer. Dette er helt gratis. Alle episoder legges ut et par timer etter at de var på luften i USA. Det er ingen reklamepauser. Dette er streaming, ikke nedlastning, så du lagrer ingenting på maskinen din. Vær obs på at når du trykker på play kommer det opp reklame i nytt vindu. Lukk dette og trykk på play igjen, da starter episoden. På noen TV serier er det en reklame før episoden begynner, men altså ingen reklamepauser mens den pågår. Lykke til og kos deg!

Ingen kommentarer 0 Rapporter


Marie svarte
25. mai 2009 kl. 9.48
Du kan se det på www.tvshack.net www.megavideoo.com www.tudou.com og sikkert hundrevis av flere nettsider.

Ingen kommentarer 0 Rapporter