Besvarte spørsmål

Eikwood

sprut-orgasme...

Jeg har en veninne, som rett å slett ikke tror at sprut-orgasme eksiterer. Jeg har prøvd å vise henne videoer av det, men hun bare tror det er urin. Hvordan kan jeg bevise for henne, eller kan dere bekrefte, at sprut-orgasme ikke er å urinere?

5 år 35 uker

 

Hjert...

http://www.the-clitoris.com/f_html/ejacula.htm her har du litt mer dyptgående info om dette emnet (scroll ned til "What is Female Ejaculate?")

Væsken som utskilles kommer hovedsaklig fra kjertler over skjeden og er IKKE urin (men i noen tilfeller kan den inneholde små små spor av urin, dette er ikke noe en legger merke til).

Av alle sexpartnerne jeg har hatt siden jeg lærte meg å stimulere til ejakulasjon hos kvinner er det bare 1 av 10 eller så som ikke har ejakulert i større eller mindre grad. Jeg mener at de aller aller fleste jenter KAN ejakulere, men det er vanskeligere for enkelte enn andre (det er ikke bare fysiologi/biologi som spiller inn, men også det psykiske).

Sprut-orgasmer hos kvinner er absolutt reelt, men noen jenter tror ikke på det før de får oppleve det selv :)

5 år 35 uker

 
Var dette spørsmålet interessant?

Synes du spørsmålet er interessant? Gi en stjerne ved å klikke på den!

   

sprut-orgasme...

Andre svar (3)
Sorter på:

Potte...

Sprut-orgasme, også kalt squirt, kommer vissnok fra blæren, men er ikke ren urin, det er mest vann. Jeg squirter selv, og kan bekrefte at dette ikke er vanlig urin. Når jeg har squirta tar det noen minutter for jeg kan tisse vanlig, jeg må liksom "bytte gir". Det står mye om dette på wikipedia, og hvorfor noen kvinner squirter når de kommer, og hva det er, er fortsatt under diskusjon. Jeg legger ved en link:3

5 år 35 uker

Kilde :

http://en.wikipedia.org/wiki/Female_ejaculation

Loise

Hei!

Jeg er en jente/dame på 44 år, som også har sprut - orgasme. Skjønner at det føles litt ubehaglig når det kommer så mye væske på en gang. Lurte faktisk på om jeg ikke klarte å holde på urinen den første gangen jeg fikk en slik orgasme. Nå skjønner jeg at det er god sex, og en flott partner som får frem det beste hos meg. Jeg nyter, og kjæresten min merker at dette er bra for oss begge. Tror faktisk han er litt stolt :o)

5 år 35 uker

nettsam1

Her er et innlegg til lommelegen i hvertfall rundt temaet.

Sprutorgasmer
Jeg er ei jente på 25 som får sprut-orgasmer. Jeg syns dette var rart og flaut i førsten og jeg lurer på om det er normalt? Det kommer så mye! Og hvor kommer det fra?

Kvinne, 25 år

Nei, dette er ikke rart og ingen ting å være flau over! Mange jenter ville nok misunne deg dette, da det er noe de fleste jenter ønsker å kunne få men ikke så mange har. Men det er normalt og kommer av væske fra kjertler som tømmer seg ut i urinveissystemet under orgasme. Det kan hos noen også inneholde noe urin, men ikke i så store mengder at det er ubehagelig. Hvorfor det er noen jenter/kvinner som får dette og andre ikke; det vet vi ikke så mye om.Så bare vær stolt over dette!

5 år 35 uker

Kilde :

http://www.lommelegen.no/php/art.php?id=499595

Her er et innlegg til lommeleg......
Hei! Jeg er en jente/dame p......
Sprut-orgasme, også kalt squi......
http://www.the-clitoris.com/f_......