Besvarte spørsmål

selve...

hvordan bli kvitt (kun) uønsket reklame?

Får et tonn reklame i posten hver uke. Mesteparten av reklamen er uønsket, men noe av det øsnker jeg allikevel å få, som f.eks. elkjøp, ikea, clas ohlson ++

noen gode råd om hvordan jeg kan få kun det jeg ønsker?

6 år 3 dager

 

sunnygee

En i blokka mi har et klistremerke hvor det står: "Uadressert reklame nei takk. Biltema katalogen: Jatakk!" Det har han antagelig fått fra Biltema, og kanskje det er mulig å lage en egen lapp og klistre opp hvilke reklamer du vil ha.

6 år 2 dager

 
Var dette spørsmålet interessant?

Synes du spørsmålet er interessant? Gi en stjerne ved å klikke på den!

   

hvordan bli kvitt (kun) uønsk......

Andre svar (9)
Sorter på:

Sykes...

Faktisk så kan du få adressert reklame på mail. "alle" butikker og kjeder har idag websider, og "alle" sender ut jevnlige nyhetsbrev med tilbud og informasjon. Jeg har enda aldri opplevd å ikke finne den reklamen jeg trenger på nett, og slipper tonnevis av reklame i postkassa. :)

6 år 1 dag

Kje

Viss du får aviser får ein somoftest elkjøp med i den (ivertfal fra bergens tidene) og atpå til ein i frå posten, så nei takk til reklame fra posten skulle vell holde, og ikea reklamen er vel adressert så den får ein viss ein er påmelt til den.

6 år 1 dag

timot...

du får klistremerker av postkontoret som du kan klistre på postkassa di. "uadressert reklame, nei takk" eller du kan skrive det på postkassa di.

6 år 2 dager

Iris56

På posten fyller du ut et skjema og får tildelt klistermerke til å ha på postkassen.
Vil du ha reklame/kataloger fra enkelte firma må du høre med dem om de kan sende de adressert til deg. Går kanskje greit med IKEA og Clas Ohlsen som sender ut kataloger 1-2 ganger i året. Kan være vanskeligere med elkjøp som sender ut nærmest hver uke.

6 år 3 dager

Liguster

Stopp all reklame via Brønnøysundregisteret. Deretter kan du jo spørre foreldre eller venner som mottar reklame, om du kan få kataloger/reklamen du ønsker av dem. Evt. sende mail til Ikea, Clas Olsson osv. og be om at det sendes deg som kundepost!

6 år 3 dager

Prøv å fang post mannen/dame......
skriv et brev til posten der d......
På posten kan du få klistrem......
Selv så har jeg klistra et me......
Stopp all reklame via Brønnø......
På posten fyller du ut et skj......
du får klistremerker av postk......
En i blokka mi har et klistrem......
Viss du får aviser får ein s......
Faktisk så kan du få adresse......