Kyllingkjøttdeig?

Stilt av Nanette – 05 november 2008 - kl. 22:39 Mat og drikke > Oppskrifter og tips
Har du forslag på en god oppskrift til kyllingkjøttdeig? Vil gjerne beholde kyllingsmaken og synes gryte blir for kjedelig. Vi er 3 som skal ha middag av 400g kjøttdeig.

Det er for sent å svare på dette spørsmålet

mr_trout svarte:

05 november 2008 - kl. 22:57
Stek kjøttdeigen i pannen med krydder etter egen smak. Kutt opp det du vil av grønnsaker og bruk en dressing dere liker. Fyll det i grove pitabrød. Bon apetit

hambolt svarte:

05 november 2008 - kl. 23:02
Syns den krever en del krydder. Du kan finhakke litt paprika og bittelite løk som du har i deigen. Mengde etter smak. Lag boller som du ruller i kavringstrø. Stekes lett på panne med olje.
Lag en paprikasaus til. Finsnitt kål og gulrøtter som du koker lett opp i salt vann og server ved siden av.

missi_23 svarte:

06 november 2008 - kl. 18:57

Antall porsjoner:
4

Ingredienser:
400 g kyllingkjøttdeig
1 boks cherrytomater delt i to
1 bunt asparges delt i to
½ båt finhakket hvitløk
smør til steking
salt og pepper
1 klype sukker
parmesan
basilikum

3 eggeplommer
1 dl matfløte

tagliatelle


Fremgangsmåte:
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Stek kyllingkjøttdeigen i to omganger, slik at den blir stekt ikke kokt. La den gjerne være i litt store biter, slik at den forblir saftig. Krydre med salt og pepper.
Stek aspargesen i stekepanne 3-4 minutter. Tilsett cherrytomater og hvitløk og smak til med sukker, salt og pepper. Sukker gir sødme til tomatene. Ha den stekte kjøttdeigen tilbake i pannen og bland sammen.

Sil av vannet på pastaen. Pisk sammen eggeplommer og matfløte og hell blandingen over den varme pastaen. Rør godt om. Anrett alt på tallerkener, riv over parmesan og pynt med basilikum.

Anonym svarte:

07 november 2008 - kl. 18:05
Jeg lager meg kyllingburgere.
Tar det veldig enkelt.
Kyllingkjøttdeigen blandes sammen med forskjellig krydder etter eget ønske, og litt urter. Del kjøttdeigen opp i mindre emner, å form den som flate burgere. Her er det viktig at de er flate, hvis ikke er det fare for at de ikke blir gjennomstekte, noe som kan føre til salmonellaforgiftning blant annet. Stek de godt i en panne. Om det er mange du lager, kan du ettersteke de i ovn.

I stedet for Ketchup lag en egen dressing. Jeg bruker rømme med sursøt chili saus. Gir god smak.

Bruk fiberrike burgerbrød, ha dressingen på brødet, litt salat, tomat og løk. Burgeren på!

Velbekomme!